След като няколко новинарски издания миналата седмица идентифицираха легендарния, мистериозен

...
След като няколко новинарски издания миналата седмица идентифицираха легендарния, мистериозен
Коментари Харесай

УКРАЙНА ПРИЗНА: „Призракът на Киев“ е мит, не съществува такъв пилот

След като няколко новинарски издания предходната седмица идентифицираха именития, тайнствен воин изтребител като 29-годишен татко, неотдавна погубен в борба с руснаците, военните чиновници признаха в събота, че не е имало подобен човек.

„ Призракът на Киев е супергерой-легенда, чийто воин е основан от украинци! “ Това написа командването на Военновъздушни сили на Украйна във Facebook.

На фамозния воин се приписва, че е унищожил до 40 съветски самолета, до момента в който не беше свален на 13 март, до момента в който се биеше с „ голям “ брой противников сили, заяви „ Times of London “.

The Times разпознава хипотетичния украински боен воин като майор Степан Тарабалка.

Но до момента в който Тарабалка беше бележит воин от войната, той не беше „ Призракът “ – тъй като в никакъв случай не е имало подобен човек, сподели Украйна.

Вместо това прозвището принадлежи групово на всички водачи на изтребители герои на Украйна, споделиха военни чиновници.

Украинското държавно управление преди този момент беше основно в основаването и увековечаването на мита за един-единствен самоуверен и изключително ориентиран военен водач.

„ Хората го назовават ​​призракът на Киев. И вярно “, туитира държавното управление през февруари за известната мистериозна фигура, заявявайки, че водачът „ към този момент се е трансформирал в призрачен сън за нахлуването на съветски самолети “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР