След като ние депутатите даваме пример, че може и без

...
След като ние депутатите даваме пример, че може и без
Коментари Харесай

Тома Биков: Притесняват ме хора, искащи да влязат в политиката от средите на криминалния контингент

След като ние депутатите даваме образец, че може и без маска, няма по какъв начин да чакаме хората да извършват разпореждането. Има санкционирани депутати за вървене без маски. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за в предаването "Карай напряко " по Нова телевизия.

„ Не знам до изборите на какво ще станем очевидци. Лошо е всичко, това което се случва. На някои хора им се желае да има мътилка и по този начин да осъществят своите проекти “, счита той.

Румен Радев с коментар след следващия разпит на негови съветници

Линията, следвана от президента: „ Аз в никакъв случай не греша - всички други са маскари, е много. При съветникът му господин Узунов става въпрос за съответни обстоятелства. Президентът би трябвало да реши дали този вид държание подхожда на неговия екип и то на секретаря по правни въпроси. Няма вадене от подтекста. Там има един факт, който е доста стеснителен - даването на правосъдно решение, преди съдът да се е произнесъл. Назначаването на посланици, посочени от предприемачи – също “, съобщи Биков.

Той дефинира помощта, която е оказвана от предприемачи, като втора мрежа и минаване по страничния вход. „ Във всяка страна се реализират корупционни схеми. В България също има проблем с това “, счита депутатът от ГЕРБ.

„ Строим два пъти по-евтини автомагистрали от Румъния. Откъде да откраднем, в случай че строим по-евтино? Най-нагънатият сектор от Автомагистрала Тракия е от времето на тройната коалиция, само че всички псуват нас “, разяснява още той.

„ Ако е тръгнал да води тази борба, да уточни кои са забърканите в корупционни схеми “, прикани Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за. „ Ако преброите институционалните спорове на Радев, ще видите, че няма конструкция, с която да не е влезнал в борба. Президентската институция допуска да си на мястото на което другите гледни точки да реализират единодушие. Това става на фона на пандемията. До момента нямаме призован КСНС. Това са тежки, сериозни обстановки, при които би трябвало да взе участие в споделената отговорността “, съобщи Биков.

„ Аз не се тормозя от политически съперници. Притесняват ме хора, искащи да влязат в политиката от средите на престъпния контингент. Българска социалистическа партия не са подготвени да поемат отговорност за ръководство на страната. Те са в развой на избор на водач, на установяване на политическата си посока. Спечелят ли ще хвърлят страната в безпорядък. Те са в такава кондиция. ГЕРБ се е трансформирал в съществена разграничителна идеологическа линия. Притеснявам се, че волно или несъзнателно Българска социалистическа партия ще се трансфорат в платформа за влизане във власт на отрицателни фактори “, предизвести той.

На въпрос кое е било най-голямото тествания за ГЕРБ по време на мандата, Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за съобщи „ Най-сериозният проблем беше със прекъсването на водата в Перник. Това можеше да бъде избегнато “. „ Вярно е, че в случай че ГЕРБ не се бие самичък, няма кой да го бие ", акцентира Биков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР