След като не получи роза от Виктор и напусна Ергенът,

...
След като не получи роза от Виктор и напусна Ергенът,
Коментари Харесай

Какво разкри Гери за Ергенът и Виктор

След като не получи роза от Виктор и напусна " Ергенът ", Гергана Стаменова показа усещанията си от сантименталното риалити.

„ Доста мощно увлечение имах към Виктор, то си проличава, само че с него сме много разнообразни. Ние сме безусловно огън и вода. Той е спокоен, а пък аз съм експресивна и спонтанна. В началото потеглих по-агресивно към него, което може би му е основало неверна визия за мен “ – призна певицата в " Шоуто на Николаос Цитиридис ".

„ Скандалите с девойките няма по какъв начин да не те изнервят. Малко скърбя, че не потеглих по-рязко към тях първоначално. Към Виктор пък трябваше да съм по-мила. Нямах контакт с девойките и изпитах състрадание към Алекс. Беше ми доста гадно, че никой не желае да приказва с нея. Така двете се сближихме и това настрои останалите против мен “ – разясни Гери.

Тъй като в интернет се появиха всевъзможни мнения за неразбираемата възраст на Гери, водещият я попита „ Ти от 6 години си на 24. На какъв брой си в действителност? “

„ В моя канал направих видео по тематиката. Днес съм на 24, за на следващия ден не се знае. Скоро пуснах стори, в което бях на 37, и имаше много мнения “ – съобщи Гери, като не даде съответен отговор.

„ Рано си потеглих. Малко нескромно звучи, само че мисля, че трябваше да съм на финала на " Ергенът ". С различен ерген, тъй като не може да си паснеш с всеки. Явно Виктор е решил, че не съм негов вид и следва да забележим какъв ще е неговият избор “ – разясни Гергана в студиото на „ Преди обед “.

Тя призна, че е експресивна и е харесала Виктор като мъж, с който очевидно не са съвместими.

„ Видях, че той доста харесва Виктория и Алекс. При това състояние каквото и да направиш, все тая “ – показа Гери, за която Виктор един път разяснява, че от мишленце е станала див звяр.

„ Две са аргументите за тази моя смяна. Аз по-трудно се сприятелявам и измежду непознати хора ми би трябвало повече време, с цел да привикна. В това време другите към този момент са се образували в групички и аз оставам сама. Затова взех решение да направя нещо по-фрапантно “ – разясни певицата.

„ Тръгвайки от София за " Ергенът ", се бях настроила, че ще е доста сантиментално. Виждах се като младоженка на финала, само че там разбрах за следващ път, че мъчно се приспособявам. Искам да стана по-социална. Разбрах също, че всичко може да наподобява доста сантиментално, само че, за жалост, човек да не се усеща сантиментално. Вече нямам доверие доста в романтиката, само че имам вяра в огромната обич. Познавам хора, които са я срещнали. Не знам дали ще намеря моята половинка “ – призна Гери.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР