След като МВР взе мерки срещу струпването на камиони на

...
След като МВР взе мерки срещу струпването на камиони на
Коментари Харесай

Пенчо Милков: За първи път държавата прие проблема с трафика на Дунав мост като национален

След като Министерство на вътрешните работи взе ограничения против скупчването на камиони на Дунав мост - Русе, обстановката по пътищата на дунавския град и прилежащия Мартен е по-спокойна.

Опашките от тирове, обаче, не са изчезнали.

Жители на Мартен остават в протестна подготвеност, а в "Денят стартира " кметът на Русе Пенчо Милков настоя дейностите за справяне с казуса от страна на страната да продължат.

"В последните няколко дни за първи път се взеха ограничения за справяне със обстановката. Трафикът се отклонява още преди Русе. България е на няколко транспортни коридора и би трябвало да се откри прийом освен да получава средства от преминаващите камиони, само че и да сътвори условия на хората от градовете, през които минават коридорите, да живеят умерено. Обнадежден съм от взетите ограничения през последните дни, само че дейностите би трябвало да продължат. ", сподели кметът на Русе, предава

Той добави, че поддържа настояванията на превозвачи за облекчение на административните инспекции на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дунав мост ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР