След като миналия месец двамата минаха под олтара в интимна

...
След като миналия месец двамата минаха под олтара в интимна
Коментари Харесай

Какво се случи по време на сватбената церемония на Дженифър Лопес и Бен Афлек

След като предишния месец двамата минаха под олтара в интимна конюнктура в Лас Вегас, младоженците отпразнуваха сватбата си с другари и фамилията си по време на празничен уикенд в Джорджия.

Източник показа пред сп. " People " в петък, че 50-годишният Афлек и 53-годишната Лопес са възнамерявали " извънреден уикенд с празненства ", включващ " предсватбено празненство, гала и... доста занимания ". Той продължи, като означи, че Лопес е " във екстаз " от проектите, тъй като " децата им също ще бъдат част от празненствата. Това ще бъде един прелестен уикенд. "

След като в началото се срещаха от 2002 до 2004 година, Афлек и Лопес възобновиха романтиката си предходната година и оповестиха годежа си през април. Миналия месец те се ожениха в сватбения параклис A Little White във Вегас, след което възнамеряваха по-голямо празненство за приятелите и фамилията си.

Южен сексапил

Сватбеното празненство на двойката се състоя в 87-акровия парцел на Афлек в резервата Хамптън Айлънд, където те размениха клетви по време на 45-минутна гала.

Коктейлът и церемонията в събота бяха част от тридневни мероприятия. Преди да стартира празненството, в четвъртък двойката се насочи на фамилна разходка в историческия център на Савана, където към тях се причислиха децата на Афлек и Лопес.

 

В листата

На церемонията присъстваше най-хубавият другар на Афлек Мат Деймън и брачната половинка му Лусиана Барозу, както и режисьорът Кевин Смит и брачната половинка му Дженифър и Джейсън Мюс със брачната половинка му Джордан Монсанто. Авторът на книгата " Мисли като духовник " Джей Шети управлява церемонията. Повечето от гостите са пристигнали в събота и са отседнали в Савана, на близо 50 благи от имението на Афлек, и бяха превозени до тържеството.

Роклята на булката

Лопес беше облечена от Ralph Lauren за огромния си ден, като се обръща към дизайнера за самостоятелна визия. Роклята ѝ беше с ръкави вид " шапка " и изрязана на гърба. Певицата добави прелестната си булчеснка рокля с транспарантен воал, който придаде царственост на визията ѝ. Афлек беше облечен с бяло сако с черен панталон и папийонка.

Бяла женитба

Двойката не беше сама в цветовата гама, защото гостите се придържаха към напълно бял дрескод, което се вижда от груповата фотография на Смит и Мюс с техните сватбени визии.

Естетиката продължи и по време на събитието, което включваше бели столове, както и бяла пътека, водеща до платформа с бяло пиано и сватбена камбана.

Любовта е във въздуха

След като разрешителните блокираха въздушното пространство и достъпа до реката в имението, гостите имаха опция да се насладят на фойерверки късно през нощта след церемонията.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР