След като миналата седмица Поля и Здравко се сбогуваха с

...
След като миналата седмица Поля и Здравко се сбогуваха с
Коментари Харесай

Седем двойки попадат в банята на любовта на “Един за друг

След като предходната седмица Поля и Здравко се сбогуваха с сантименталното риалити " Един за различен ", остават седем двойки, които не престават да се състезават. На първо място във краткотрайното класиране са Радина и Петър, а последни с най-малка сума в сметката си са Виктория и Явор.
 След високите скорости и адреналин - тази седмица баня на любовта в “Един за различен ”
След високите скорости и адреналин - тази седмица баня на любовта в “Един за различен ”

Кой отпада и кой остава в конкуренцията

В новия епизод дамите ги чака самостоятелното тестване, в което ще си проличи дали мъжете изясняват добре и дали половинките им ги схващат. Жените ще се насочат на шопинг, а връзката с колегата и бързата крачка ще подсигуряват отлични резултати.

Ето и какви ще са разпоредбите. Кавалерите ще бъдат ситуирани в помещение с обзавеждане за баня и ще би трябвало да опишат на дамите си какво виждат до най-малката детайлност. От своя страна нежните половинки ще се намират в голяма изложба на четири етажа с богато разнообразието от продукти. В банята ще има 15 предмета, които дамите ще би трябвало да открият в границите на несъмнено време, следвайки инструкциите на сътрудниците си. Двойките ще се чуват, само че няма да се виждат, а всяко съвпадане ще носи една точка.

И с цел да не наподобява всичко като че ли е просто, в края на тестването ще има и бонус игра, която ще даде късмет на участниците да прибавят още две точки към финалния резултат. За да ги завоюват, всяка дама ще би трябвало да познае един от авансово направените цялостни дизайни за баня, които сътрудникът ѝ е избрал за любимец по усет и визия. Първите три двойки с най-вече съвпадения и точки, печелят своите залози, а останалите четири - губят.

В идния епизод на риалитито ще разберем кой ще направи най-големия
залог, ще има ли съвпадане във усетите на двойките при избора на дизайн за баня, както и кой ще поведе краткотрайната ранглиста и кой ще остане на дъното ѝ.
 Космическо настъпление ще е тестването за мъжете в новия епизод на сантименталното риалити “Един за различен ”
Космическо настъпление в новия епизод на “Един за различен ”

Предизвикателството ще е за мъжете

" Един за различен " е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР