След като мързелува в продължение на десетилетие, Антония Петрова очевидно

...
След като мързелува в продължение на десетилетие, Антония Петрова очевидно
Коментари Харесай

Антония Петрова започна да тренира след 10 години мързелуване

След като мързелува в продължение на десетилетие, Антония Петрова явно е решила, че й е време да влезе във форма. Миската в никакъв случай не е крила, че е скарана както с диетите, по този начин и със спорта, само че явно въпреки всичко се е решила да прекрачи прага на столичен фитнес, въпреки и да не излиза наяве каква е повода за тази внезапна смяна в решението й.

 

Тя признава, че тъкмо 10 години не е влизала във фитнес зала, само че след 2 деца, родени по натурален метод, е време да се върне към спорта. Така перничанката означи в обществената мрежа новото начало.

 

Прави усещане, че откогато се залюби с Ивайло Батинков, миската качи някой и различен кг. Макар към момента да е много надалеч от дебела, към този момент не може да се каже и че е кльощавата миска отпреди 15 години. 

 

 

Основната причина за това е, че мъжът й я глези с домашни манджи, които й подготвя всекидневно. Така незабелязано семейство Батинкови качили дружно към 40 кг. Антония е решена да върне старите си ограничения и заради тази причина ще се поти постоянно в залата. Същото дава обещание да направи и половинката й.

Инфо: Уикенд

Тагове: Антония Петрова Ивайло Батинков форма напълняване фитнес отслабване
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР