След като Луна се обяви за президент на лайфстайл наградите

...
След като Луна се обяви за президент на лайфстайл наградите
Коментари Харесай

Сузанита нападна баба Луна: Тя е дребна душа!

След като Луна се разгласи за президент на начин на живот премиите и разстрои Сузанита, щерката на Орхан Мурад отвърна на удара! Припомняме, че спорът стартира точно на церемонията по връчването на ВИП премиите, където Луна стана "Сензация на годината ", за което се бореше и Сузанита.

"Здравейте другари, прави ми удоволствие - Сузи. Какво да направя, че носите маркови блузи? Дрехите - скъпи, душите - евтини. Яко ли ви е, че живеете в неистина?
К'ва е тая излагация, к'ва е тая дивотия?
Сензация на годината ще печели Луна?
Абе това награди за пенсионери ли е?
Сензация на годината - Луна, тъй като против малко пари си сподели дребната душа пред цяла България. Уж уважавана, сякаш изискана дама? А другояче прави срам и ви кефи. Ха-ха-ха-ха! Така ли?! Жалки сте! Колкото жалки... толкоз и долни! Навърших 15 и съм чисто доказателство, че без да съм плебей на дърти хиени в цялата ви система, съумях да ви печеля вниманието!
НИКОЙ, НИКОЙ НЕ Гражданско отделение Е ПРАВИЛ И ТРУДНО ЩЕ Гражданско отделение НАПРАВИ СЛЕД МЕН! С какво ви попречи предишното лято едно момиче, което преследва фантазията си, примамвайки Ви с най-голямата Ви уязвимост... ЧЕРНИЯТ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) МОРАЛ.
Влизам им на всички огромни продуценти, че техните парцаливи нискобюджетни пионки не могат да привлекат вниманието към себе си. РАЗБЕРЕТЕ Гражданско отделение! С колкото пари и искра да блъскате тези негодни души, няма по какъв начин да измененията тяхната в действителност!
Абе, селяндури и евтини ВИП-ове... Богаташчета и хелоронови кукли, с парите, които мама и тати ви дават и ги пръскате по дрога и проституция няма да съумеете в живота.
Със сумата, с която бедните ви души си купуват най-скъпото шампанско и най-излъсканите ку*ви - АЗ, СУЗАНИТА, ВАШИЯТ НАЙ-ГОЛЯМ КОШМАР СЪЗДАДОХ ПРОЕКТ, КОЙТО ВПЕЧЕТЛИ ХИЛЯДИ, ИЗГРАДИ МИ КАРИЕРА И МИ НАПРАВИ ПЪТ В ЖИВОТА!
300 ЛЕВА струваше плана. Какво са 300 лева? А?
Вие, лигльовци, тези триста лв. ги прахосвате за час, а аз купих цялата ни болна нация. ЗА СУМАТА ЗА ЕДНА ВЕЧЕРЯ В РЕСТОРАНТ! Толкова коства цялото ни общество и морал.

Това е от мен, задръжте си премиите, ползвайте ги като стимулатори на болните си тела и души, лъжливия оргазъм от машинация и злоба дано извърши празните Ви души!
Това е от мен, Вашият най огромен призрачен сън, Сузанита.
П.с НАЙ-ЛОШОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ! "
Какво е то, можем единствено да гадаем.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР