След като лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изнесе пред репортери

...
След като лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изнесе пред репортери
Коментари Харесай

Бойко Борисов няма да се кандидатира за президент

След като водачът на ГЕРБ Бойко Борисов изнесе пред кореспонденти в централата на партията си своеобразно  " шоу ", както самичък го назова, той разгласи, че няма да се кандидатира за президент. " Не. Науправлявал съм се. Личното ми его е задоволено. Няма българин, който да ме стигне в идващите 20-30-40 години като изборни резултати. Единствено желая партията ми да е мощна, постоянна и народът да е добре ", сподели Борисов. 

Лидерът на ГЕРБ разказа и външния тип на претендента за правоприемник на Румен Радев: " Умен, висок, хубав, с коса, с очила, с цел да може като Дани Митов да демонстрира по какъв начин ги поставя и смъква ", сподели експремиерът.

По време на целия брифинг Борисов не спря да се подиграва на оферти от водача на " ИТН " проектокабинет, както и на водачите на така наречен протестни партии. Той подозира, че всичко било за да остане да ръководи служебният кабинет, с цел да може силовият министър Бойко Рашков " да го чегърта ", а президентът Румен Радев да ръководи еднолично.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР