След като изрази загриженост за предстояща голяма финансова криза, включваща

...
След като изрази загриженост за предстояща голяма финансова криза, включваща
Коментари Харесай

Невиждана криза на имотния пазар: Купувайте Биткойн – Робърт Кийосаки

След като изрази угриженост за идна огромна финансова рецесия, включваща банкови банкрути и евентуална загуба на американския $ като международна аварийна валута, Робърт Кийосаки предвижда тежък срив на пазара на недвижими парцели, който може да се трансформира в най-тежкия в историята на страната.

Кийосаки, прочут вложител и създател на известната книга за персонални финанси “ ”  счита , че на хоризонта се задава “ “.

Той направи съпоставяне сред цените на офис кулите в Сан Франциско през 2019 година и сега, като акцентира забележителния спад в цената.

Инвеститорът сложи под въпрос управлението в доста от засегнатите градове и допуска, че рецесията през 2023 година ще засенчи Голямата криза от 2007-2009 година

Той твърди, че офис постройките, които са изгубили 70% от цената си, евентуално биха могли да бъдат употребявани още веднъж като жилища за бездомни.

От известно време насам Кийосаки насочва предизвестия за идните сложни времена. Авторът е изключително сериозен към настоящия политически пейзаж в Съединени американски щати под управлението на президента Джо Байдън, като го счита за виновен за утежняването на стопанската система.

Той подлага на критика и това, което възприема като “ ” и “ ” финансова и просветителна система в страната.

Освен това Кийосаки разкритикува американската фиатна валута, наричайки я “ “. Той твърди, че тя ще залее Америка под формата на “ ” и “приливна вълна ”, когато светът отхвърли нейното владичество. Като защитна мярка против систематичната инфлация и корупцията той поучава да влагаме в злато, сребро и Биткойн (BTC).

Неотдавна Кийосаки предизвести феновете си за евентуалните опасности от съхраняването на пари в дребни, районни банки. Той счита, че тези банки могат да преживеят срив, сходен на този на по-големите им сътрудници, само че без опция за държавно избавяне, защото съгласно него Съединени американски щати са на ръба на тежка меланхолия.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР