След като Илон Мъск изпрати кола в космоса, признаваме си,

...
След като Илон Мъск изпрати кола в космоса, признаваме си,
Коментари Харесай

Palm - смартфонът с големината на кредитна карта

След като Илон Мъск изпрати кола в космоса, признаваме си, че мъчно нещо би ни учудило. Ето за какво не ни изненадва и изключително доста концепцията за смарт телефон, който да бъде с размера на кредитна карта.

 Nokia 7.1 - прелестен Android телефон с четири камери
Nokia 7.1 - прелестен Android телефон с четири камери

И на доста приятна цена

Става дума за Palm - дребен и стилен смарт телефон, създаден от Verizon, който служи като допълнение към устройството, което използваме. Да, телефоните стават все по-големи, ето за какво този стартъп, основан в Сан Франциско, дава опцията да синхронизираме " огромния " си смарт телефон с " дребния ", който е доста по комфортен за носене.

 Снимка 383931

Разбира се, екстрата със синхронизирането не е безвъзмездна, само че удобството си има и цена. Идеята е, когато сме на открито през уикенда и не желаеме да мъкнем пет или повече инчовия си телефон в джоба, да вземем Palm. Той е по-компактен и посредством него можем да водим диалози, сърфираме в интернет и да вършим фотоси, естествено.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Palm (@palm) на Окт 15, 2018 в 12:43 PDT

Това се случва благодарение на 12 мегапикселова задна камера и осем предна . Според The Verge, Palm разполага с със специфичен режим - In Life Mode , който изключва приемането на вести, както и радиото. Същото важи и за мобилните данни и връзката с WI-FI. Те се включват единствено, когато използваме устройството.

 Снимка 383932

Bluetooth също бива изключен, само че не и в случай че сме свързали слушалките си посредством него. Батерията устоя до осем часа при естествена приложимост, а при включване на In Life Mode това време ще бъде удължено.

 По-добър ли е Galaxy Note 9 от iPhone XS Max
По-добър ли е Galaxy Note 9 от iPhone XS Max

Какво сочат данните на Consumer Reports

Лошата новината за хората с iPhone е, че Palm е очакван най-вече за Android устройства. Те отново могат да употребяват дребния смарт телефон, само че няма да получават известията си от iMessage на него.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Wardell Curry (@stephencurry30) на Окт 15, 2018 в 8:03 PDT

Ще приключим с това, че дребният смарт телефон ще бъде пуснат в продажба през ноември, а цената му ще бъде 349 $ .

 Какво събра Неймар и Стеф Къри в Париж
Какво събра Неймар и Стеф Къри в Париж

Когато футболът срещне баскетбола

Гардът на Голдън Стейт - Стеф Къри , пък има пръст в дизайна на устройството. Логично е и че той ще бъде лицето, което ще разпространява Palm.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР