След като госпожа Петканова чу тежката присъда на майка си

...
След като госпожа Петканова чу тежката присъда на майка си
Коментари Харесай

Немислимото Се Случи! Край С Александра Богданска След Сватбата! За Ужас На Всички Красавицата Е

След като госпожа Петканова чу тежката присъда на майка си и татко си, скоро ще би трябвало да се сблъска очи в очи с неодобрението и на една друга двойка. Родителите на нейния към този момент легален брачен партньор Дани Петканов също не таят по никакъв начин топли усеща към нея и нямат никакво желание да я одобряват в фамилията си.

Без да получат разрешението на родителите си, двамата влюбени без да пита узакониха греховната си обич. А след края на ВИП Брадър ще би трябвало да се сблъскат с жестоката истина и неодобрението на най-близките си хора. Родителите на Дани Петканов в никакъв случай не са харесвали Алекс за своя снаха поради противоречивата й известност. Е, да, и техният наследник не е цвете за мирисане, само че излезе по-сериозният и виновният от двамата.

А след скандалните разкрития за Богданска преди няколко месеца, майката и бащата на Лудия кореспондент даже не желали да чуват за нея. Сега, обаче, към този момент са едно семейство, и то не по тяхна воля. И това май ще излезе през носа на младоженците!

„ Тази жена е с леко държание. Тя няма да се промени и не е почтена за нашия наследник! Няма що, огромна женитба – синът ни се омъжи за момиче с прекомерно леко държание, развратница. Може ли с 10 други мъже да е била, до момента в който сякаш му е другарка ”, гневяла се майката на Дани Петкановпрез близки и другари. А те единствено й кимали с глава и подкрепяли нейното мнение.

Жената е дългогодишна учителка и се употребява с почитание.

Покрай драмите и цирковете на сина й, обаче, все по-често се сблъсквала с упреци и рецензии. Сега тя не може да си откри място от терзание и се чуди с какви очи ще огледа Дани Петканови снахата, която им докара. Тя даже е стигнала до крайни дейности, молейки Милен Цветков за подпомагане.

Той, обаче, отказал да се меси в живота и възприятията на своя зависещ кореспондент. Сега на родителите му не остава различен вид, с изключение на да одобряват пред приключен факт сватбата. В противоположен случай очевидно би трябвало да не помнят за своя наследник. Същото ще се наложи и на Алекс Богданска и нейните родители, написа hotarena.net.

„ Постъпката на сина ни е недомислена и глупава, подбудена от моментни страсти. Сигурни сме, че скоро ще съжалява за решението си, ние няма да участваме в този цирк! ”, гневяли се майката и таткото на Дани Петканов. Те неведнъж били канени за коментатори във ВИП Брадър, само че изрично отклонявали всички мераци на продуцентите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР