След като ГЕРБ прекрати преговорите с ПП-ДБ и задейства план

...
След като ГЕРБ прекрати преговорите с ПП-ДБ и задейства план
Коментари Харесай

ГЕРБ разговаря с ДПС, БСП и ИТН утре

След като ГЕРБ приключи договарянията с ПП-ДБ и задейства проект " Б ", обединението бързо задейства график за срещите с останалите партии на следващия ден. В четвъртък, предстоят диалози с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и " Възраждане ".

Времето на договаряния с ПП-ДБ бе изгубено, идва време за съществени диалози за България, разгласи Десислава Атанасова

По-рано водачът на ГЕРБ Бойко Борисов предложения всички парламентарни формации да предложат министри за общ кабинет с къс мандат. И разгласи, че стартират диалози за реализация на първия изследователски мандат с останалите сили отвън ПП-ДБ.

Лидерът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова разгласи и часовете на идните срещи - с Движение за права и свободи - в 11 ч., с Българска социалистическа партия – 13 ч., и Има Такъв Народ – 15 ч. В петък в 11 ч. от ГЕРБ ще беседват с „ Възраждане “.

„ След това, след серията експертни диалози, както процедирахме и с сътрудниците от „ Продължаваме промяната – Демократична България “, следват лидерските диалози “, добави Атанасова.

„ През последните три седмици демонстрирахме самообладание и големи старания, в това число на експертно равнище, с цел да стигнем до трите стъпки, които могат да формулират и образуват общо ръководство – законодателна стратегия, управническа стратегия и държавно управление.

През цялото това време чувахме едно и също – решението на националните им препоръки и органи на сътрудниците е, че няма да поддържат първи мандат на ГЕРБ, няма да приказват за имена за кабинет с ГЕРБ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР