След като до 17 ч. днес кметът на Пловдив Здравко

...
След като до 17 ч. днес кметът на Пловдив Здравко
Коментари Харесай

С любезното съдействие на ГЕРБ – Георги Гергов получи пълен контрол върху Пловдивския панаир

След като до 17 ч. през днешния ден кметът на Пловдив Здравко Димитров и администрацията му не започнаха дейностите, за които законът им е вменил цялостни права и безапелационни отговорности, предприемачът Георги Гергов на процедура придобива цялостен надзор над активите на Пловдивския панаир през компанията си " Пълдин туринвест ".

По-рано денем стана известно, че срокът, в който пловдивският кмет Здравко Димитров може да апелира решението на Пловдивския областен съд, с което позволи нарастването на капитала на " Пълдин туринвест " - също следено от Гергонв. До късния следобяд обаче тъжба в Апелативния съд в града по този начин и не бе подадена. Никаква реакция не последва и от страна на кмета на града Здравко Димитров.
В последния ден от периода за обжалване на решението Димитров се оказа в отпуска, заместникът му Величко Родопски в командировка в София с изключен телефон, а шефът на правната дирекция в общината - в болнични.

 Няма кой да подаде жалбата против скритата приватизация на Пловдивския панаир Няма кой да подаде жалбата против скритата приватизация на Пловдивския панаир

Така с дейното безучастие на доминираната от ГЕРБ локална администрация в Плавдив и дейната интервенция на също по този начин доминираната от ГЕРБ общинска администрация във Варна, Пловдивският панаир се оказва " подарен " на Георги Гергов. Това стана.

 Панаирът, дупката, милионите и общото сред Гергов, Борисов и Пеевски Панаирът, дупката, милионите и общото сред Гергов, Борисов и Пеевски

Решението за апорта бе импортирано във варненския Общински съвет от кмета на града Иван Портних по предложение на самия Георги Гергов. А цялата предистория на " договорката " по скиратата приватизация на най-голямото комерсиално ревю у нас и активите му не оставя никакво подозрение, че тя се случи надзора на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Очаквайте детайлности и цялостна последователност на събитията, предшествали случилото се през днешния ден.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР