След като депутатите включиха в дневния си ред и промени

...
След като депутатите включиха в дневния си ред и промени
Коментари Харесай

Депутатите заседаваха. Явор Божанков към Възраждане: Ден на тра...

След като депутатите включиха в дневния си ред и промени в Закона за Министерство на вътрешните работи - измененията са свързани с охраняването на центровете за бежанци, от " Възраждане " желаеха думата за декларация. В декларацията си към този момент по традиция сипеше обиди като " продажни отрепки ", които по думите му били в " тази зала ".

Явор Божанков от ПП-ДБ изиска процедура, в която съобщи: " Днес е ден на народен печал, на примирение. Това важи за доста сътрудници, за други очевидно не важи. Знаем конспекта на проруската партия " Възраждане " - американското посолство, Съединени американски щати, Руската федерация, " публицистите са марионетки ". Но може ли да не е през днешния ден? Може ли за един ден - в тъкмо този ден, когато почитаме паметта на българският патриарх, да бъдем смирени? Само този ден ".

 

От " Възраждане ", несъмнено, не се смириха, а тотално се изплюха в парламентаризма, подскачайки от място и крещейки грозно в зала.

 

След това стартира първо гласоподаване на измененията в Закона за Министерството на вътрешните работи

 

Очаква се петима министри от кабинета в оставка ще вземат участие в постоянния парламентарен надзор през днешния ден - министърът на енергетиката Румен Радев, министърът на туризма Зарица Динкова, министърът на младежта и спорта Димитър Илиев, министърът на опазването на здравето Христо Хинков и министърът на защитата Тодор Тагарев.

 

В програмата за работа на Народното събрание е също по този начин второ четене на законопроект за изменение и допълнение на Закона за ограничение изменението на климата .

Програмата за работа включва още годишните доклади за активността на Съвета за електронни медии и на Комисията за отбрана на персоналните данни за 2022 година, както и отчет за активността на Комисията за енергийно и водно контролиране през 2022 година

 

ФрогНюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР