След като чуха решението на съда, Крокодила и останалите подсъдими

...
След като чуха решението на съда, Крокодила и останалите подсъдими
Коментари Харесай

Край! Няма Да Повярвате Какво Реши Съдът За Страховития Емил Милев-Крокодила!

След като чуха решението на съда, Крокодила и останалите подсъдими заръкопляскаха бурно. Мярката на бандита, който до през вчерашния ден търкаше наровете в ареста, бе променена в най-леката – „ подписка ”.

Така, в случай че не бъде арестуван за друго закононарушение, от през днешния ден то към този момент е свободен човек. Минути след еуфорията, която бе обзела подсъдими и юристи, правосъдните заседатели от състава, постановил присъдата, започнаха да се прегръщат и целуват с част от оправданите. „ Успех в живота, напред и нека в никакъв случай не се постанова да стъпвате тук още веднъж тук ”, бе пожеланието на една от заседателките. Друг възрастен член на състава също горещо се ръкува с тях и им пожела триумф. Сцената се разигра на паркинга пред спецсъда на столичната ул. „ Черковна ”.

Заедно с Крокодила подсъдими по делото са Лазарин Лазаров, Едуард Павлов и Мартин Димитров. Като част от бандата прокуратурата сочеше и Димитър Митрев-Богровеца, който бе погубен след престрелка с полицията след един от грабежите. Екшънът се разигра в средата на декември 2009 година Именно тогава Крокодила съумя да избяга и се укриваше в продължение на 4 години. Той бе хванат при полицейска спецоперация в края на 2013 година
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР