След като бразилеца от Манчестър Юнайтед Антони бе обвинен от

...
След като бразилеца от Манчестър Юнайтед Антони бе обвинен от
Коментари Харесай

Още две жени обвиниха Антони в насилие

След като бразилеца от Манчестър Юнайтед Антони бе упрекнат от някогашната си другарка Габриела Кавалин в домашно принуждение, в този момент още дами оповестиха, че са били обект на експанзия от страна на 23-годишното крило.

Други две девойки в Бразилия излязоха с обвинявания против Антони, че са били измъчвани от него.   Студентката по право Раиса де Фрейташ твърди, че се е нуждаела от болнично лекуване след случай през май предходната година, когато е била нападната от футболиста на Ман Юнайтед и Малу Охана (бившата брачна половинка на бразилския състезател Дуду) в автомобила на Антони, откакто тримата са напуснали нощен клуб в Сао Пауло.

Освен нея, 33-годишната банкерка Ингрид Лана твърди пред бразилската телевизия Record, че Антони е бил нападателен към нея през октомври. " Той се опита да прави секс с мен, а аз не желаех. Бутна ме към стената и си ударих главата ”, изяснява тя, като цялостното изявление ще се излъчи в неделя следобяд.

Тези нови обвинявания към играча ще окажат още по-голям напън върху Манчестър Юнайтед да предприеме дейности Антони, откакто в понеделник вечерта той бе отхвърлен от бразилския народен тим след първите обвинявания към него.

Дотук “червените дяволи ” направиха сбито публично изказване, в което се споделя, че " признават обвиняванията против Антони " и " одобряват този въпрос съществено ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР