След като Ботев подписа нов договор със звездата на отбора

...
След като Ботев подписа нов договор със звездата на отбора
Коментари Харесай

Ботев Пд стартира преговори с Вутов и Димитров

След като Ботев подписа нов контракт със звездата на тима Тодор Неделев, от клуба вършат опити да сторят същото с още двама водещи футболисти. Това са централният бранител Кристиан Димитров и нападателят Антонио Вутов. Разговорите с двамата към този момент са почнали, заяви plovdivderby. Очаква се те да завършат с триумф.

Кристиан Димитров е най-прогресиращият футболист в шампионата ни. През предходната пролет бранителят натрупа опит в Монтана. По време на лятната подготовка той си завоюва титулярно място. През този сезон той има 29 мача в Първа лига, в които вкара 4 гола. С негово попадение Ботев се класира и на финала за Купата на България. Много сериозен интерес към него демонстрират столичните Левски и ЦСКА. Той е в полезрението и на непознати клубове.

Антонио Вутов подписа с Ботев през лятото, откакто преди този момент не съумя да се споразумее с родния си Левски. Двете страни сякаш се бяха разграли и играчът отиде да постави параф под контракт със сините, само че това не се случи. През акцията има 21 мача в Първа лига, в които вкара 6 гола. Това е вторият му престой в Ботев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР