След като бе докладван случая в Софийската районна прокуратура, на

...
След като бе докладван случая в Софийската районна прокуратура, на
Коментари Харесай

Ето какво се случва с хлапачките, нападнали семейството на зам. главния мюфтия

След като бе докладван случая в Софийската районна прокуратура, на две девойки, на 15 и 16 години, са им повдигнати обвинявания по член 325, алинея 2 от Наказателен кодекс и им е наложена мярка „ Надзор от контрольор Детска педагогическа стая “. Припомняме, че през вчерашния ден към 11.40 часа бе получен сигнал в полицията, че на излизане от магазин в квартал „ Свобода “ две девойки на 20 и 16 години са станали обект на експанзия. Нападнатите девойки са дъщери на заместник-главния мюфтия.

Първоначално експанзията е била ориентирана към тяхната майка. Тя била нападната поради това, че носи кърпа. Малко преди обяд семейство Мюмюн отиват на пазар в кварталния си магазин. Преди да влязат са нападнати словесно от две млади девойки, подстрекавани от млад мъж.

В следствие словестната офанзива прераства във физическа кавга, като се намесват и дъщерите на зам.-главния мюфтия.
„ Всичко е било обвързвано с исляма и забрадката като негов символ”, безапелационен бе в мненията след случая основният секретар на мюфтийството Джелал Фаик.

От магазина са алармирали полицията, като са предали и записите от камерите.

Същия ден дамата и дъщерите си извадили здравно удостоверение, по случая стартира инспекция. Разпитани бяха очевидци.
След като материалите са докладвани на районната прокуратура, през днешния ден на двете нападателки, на 15 и 16 години, са им повдигнати обвинявания по чл.325, ал.2 от Наказателен кодекс и им е наложена мярка „ Надзор от контрольор Детска педагогическа стая “.

Източник: Труд
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР