След като бъдат приравнение антигенните тестове към PCR, те ще

...
След като бъдат приравнение антигенните тестове към PCR, те ще
Коментари Харесай

Бързите тестове ще са безплатни, след като се приравнят с PCR

След като бъдат приравнение антигенните проби към PCR, те ще са безвъзмездни. Това сподели отрасловият министър Костадин Ангелов на брифинг в постройката на Министерството на здравеопазването с БЛС и НЗОК при премиера.
Припомняме, че демонстрират съществуване на вирус или антитела в носоглътката, а тестът се взима през носа или устата, както при PCR. Разликата е, че антигенният тест е инвитро способ за проучване, като тестванията за бременност и резултатите от него се получават в границите на 15-20 минути, а не след няколко часа.
 Здравният министър: Може да не разхлабим никакви ограничения от 21 декември Здравният министър: Може да не разхлабим никакви ограничения от 21 декември
Рано е да се отварят учебните заведения на 21 декември. Предстои да вземем решение за моловете и заведенията за хранене. Това съобщи здравният министър про...
Министърът посочи, че заповедта ще бъде издадена до края на седмицата. " А въз основата на меннието на специалистите ще се реши дали с бързите проби ще се слагат позитивните хора пода карантина, както и техните контактни лица ", добави здравният министър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР