След като актьорът Тимъти Шаламе и риалити звездата превърнала се

...
След като актьорът Тимъти Шаламе и риалити звездата превърнала се
Коментари Харесай

Тимъти Шаламе и Кайли Дженър най-накрая потвърдиха връзката си

След като артистът Тимъти Шаламе и риалити звездата трансформирала се в сполучлива бизнесдама Кайли Дженър направиха своя обществен дебют като гаджета, американски медии към този момент оповестиха, че те имат всичко належащо, с цел да се трансфорат в двойка, конкурираща известността на Джей Зи и Бионсе.

Интересното е, че точно на концерта на r " n " b дивата в Лос Анджелис те взеха решение, че е моментът да се появят дружно и без терзание, че близките ги следят, да се отдадат на възприятията си един към различен.

Тимъти и Кайли бяха снимани във ВИП бранша на стадиона да се целуват и прегръщат, до момента в който на фона звучат лайв осъществяванията на най-популярните части на Бионсе. Двойката бързо привлякла интереса на меломаните, които се намирали наоколо до " звездния кръг " и не дребна част от тях побързаха да снимат интимните моменти посред им и да ги споделят в обществените мрежи.

Разбира се, незабавно откакто гръмна новината за общественото им удостоверение на романса им, маркетинг специалисти побързаха да споделят, че и Тимъти, и Кайли биха могли да употребяват и най-много да монетизират още по-засиления интерес към себе си.

 

 

" Връзката сред Кайли Дженър и Тимъти Шаламет, един от най-обещаващите млади артисти на своето потомство, е златна. Кайли към този момент е кралица на брандинга и излиза с един от най-готините и надарени артисти на своето потомство. Заедно те могат да влязат в мега лигата, където са Бионсе и Джей Зи ", споделя професор Джонатан Шалит, ръководител на " InterTalent ".

26-годишната Кайли Дженър към този момент е милиардерка, с помощта на козметичната си марка. Освен това е и петият най-следван човек в Instagram, с близо 400 млн. последователя, като всеки неин спонсориран пост й носи милиони долари.

Тимъти на собствен ред е измежду най-търсените и обещаващи млади артисти. На 27 години той към този момент има в биографията си номинации за " Оскар ", " Златен глобус " и БАФТА.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР