След жестока катастрофа на пътя, 17-годишно момиче е разказало какво

...
След жестока катастрофа на пътя, 17-годишно момиче е разказало какво
Коментари Харесай

Момиче разказа какво е видяло по време на клинична смърт

След жестока злополука на пътя, 17-годишно момиче е разказало какво е видяло, когато е било в безсъзнание. Девойката се споделя Михаела Розер и тя изяснява, че в началото видяла бяла светлина. След известно време почнали да се появяват видения от предишното, сегашното и бъдещето, оповестява fakti.bg.

Самият случай се е случил преди 20 години, само че до през днешния ден 37-годишната жена си спомня видяното до най-малкия подробност. Михаела е била дружно с родителите си, когато ненадейно водачът на автомобил, намиращ се зад тях, губи надзор и се блъска в тяхната кола. Тогава младата дама запомнила момента на гибелта си. Както е разказало момичето тогава, по време на клиничната гибел тя е видяла бъдещите си внуци. Михаела се намирала в клинична гибел в продължение на няколко минути, само че лекарите бързо съумели да я реанимират.

В другия свят било необикновено безшумно и умерено, спомня си Розер. Никога момичето не изпитвало по-затоплящи страсти. Въпреки комфорта, Михаела е поискала да се върне в света на живите, с цел да може всичко, което видяла, да се случи. В един момент момичето усетило по какъв начин все едно някой я избутва през дълъг тунел. Усетила сълзи на лицето си и след момент схванала къде се намира. Подобно на мнозина, по време на клиничната гибел, Михаела видяла тялото си в профил, за известно време тя можела свободно да влиза и да излиза от него.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР