След жесток побой с метален прът, над жена от Благоевград,

...
След жесток побой с метален прът, над жена от Благоевград,
Коментари Харесай

Пребитата жена в Благоевград: Страхувам се за живота си

След нечовечен побой с железен кол, над жена от Благоевград, Стефка Терзийска продължава да живее в боязън. Тя беше нападната при започване на октомври, измежду бял ден, пред дома й, в центъра на града.

За гарант на покушението Стефка упреква някогашният си брачен партньор - гръцкия предприемач Йоанис Козас, който пък преди седмица беше арестуван за шофиране под влияние на опиати, а в дома му откриха оръжия и над 3000 бойни патрони.

„ След ареста му бяхме обнадеждени, че стартират да случват някакви неща и се взимат ограничения против този човек. Но след по-малко от 24 часа е пуснат на независимост “, сподели Стефка пред БТВ.

„ Това за нас бе голям потрес. Трябва да чакаме да извърши нещо още по-жестоко по отношение на нас ли? Откъде да знаем, че той няма още оръжия, които не са открити и не може да пристигна да ни простреля? Страхът за нас се усили още повече “, уточни тя.

„ Страхувам се за живота си “, безапелационна бе потърпевшата.

По думите й терзанията им по отношение на следствието са, тъй като нямат никаква информация и че не е извикана на спомагателен разпит след този в болничното заведение след побоя.

Според синът ѝ това, че не са ги викали на разпит било, тъй като татко му постоянно имал връзки с полицията на високи равнища в Благоевград и София. „ Надявам се да не е това, само че месеци половина след случая на майка ми не е назначена съдебномедицинска експертиза “, сподели Костя Козас.

„ Притеснявам се, че може да му дадат условна присъда. Нормално е да е вдигнал кръвни при обиска, само че документите, които показва за здравословното си положение са погрешни. Той върви на проучвания в Америка там потвърдиха, че той няма рак, както той твърди. Това не е основателна причина да не му бъдат повдигнати обвинявания и да не бъде съден “, уточни Стефка.

„ Преди две години подадох тъжба против него, тъй като в миг на афект той извади оръжие и го насочи против мен. Подадох тъжба, само че нищо не се случи. Нямало основателна причина за издаването на ограничаваща заповед “, сподели Костя.

„ Надявам се, че институциите работят и са го притиснали до стената. Но това значи, че той е обезпокоен, а когато той е обезпокоен и ние сме обезпокоени “, уточни той.

„ По всичко си проличава, че се прикриват осъществените от него действия “, безапелационен бе синът на потърпевшата.

В началото на декември се готви нов огромен митинг в нейна поддръжка, който ще цели да разсъни институциите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР