След изявлението в петък може би шансовете за кабинет са

...
След изявлението в петък може би шансовете за кабинет са
Коментари Харесай

Ива Митева, ИТН: Шансовете за кабинет са по-малки, но всичко е в ръцете на мандатоносителя

След изказването в петък може би възможностите за кабинет са по-малки, само че мисля, че всичко е в ръцете на мандатоносителя. Това сподели в ефира на Българска национална телевизия депутатът от Има Такъв Народ Ива Митева.

В същото време Ива Митева съобщи, че в случай че Христо Иванов изиска амнистия от Има Такъв Народ, ще видят дали " можем да създадем финален опит нещо да се поправи ".

" Първо би трябвало всички да се извинят, тъй като ние виждаме... и това беше нашата реакция в петък, че те не са си научили урока. Те не схванаха нашите знаци, тъй като поради това, поради което ние излязохме от обединението, беше точно това задкулисие, с което те работят. Те постоянно бяха 3 против 1 - нито чуваха нашите професионални възражения, нито желаеха да се съветват с нас авансово. Винаги ние бяхме пред свършения факт.

Остават няколко дни до хипотетичния ден, в който Българска социалистическа партия би трябвало да върнат мандата. По-големи или по-малки са възможностите да се стартира още веднъж и да се образува държавно управление в този парламент?
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР