След известно колебание Антони Марсиал започна да намира себе си

...
След известно колебание Антони Марсиал започна да намира себе си
Коментари Харесай

Съветът на Бербатов към Марсиал

След известно съмнение Антони Марсиал стартира да намира себе си и този сезон към този момент е доста значим за Манчестър Юнайтед. В тази връзка Димитър Бербатов се върна обратно от времето си в Монако, когато се засече с фланговия нападател. Ето какво описа българския футболист за него в изявлението си за ESPN.

“На първата ми подготовка там (б.р. - февруари 2014 г.) видях Марсиал, Хамес Родригес, Жофри Кондогбия, Яник Ферейра Караско и Бернардо Силва. Тези младежи летяха около мен и аз се замислих “Какво, по дяволите, се случва? Аз ли съм прекомерно остарял или тези момчета са прекомерно положителни?”. Марсиал разполагаше с нещо особено и той съумя да се развие, а и ще продължи да го прави. Виждаше се какъв брой бърз и здрав е. Липсваше му единствено повече убеденост. Случваше се Марсиал да излезе против мен с топка в крайници и започваше да се двоуми. Не искаше се изправя против мен, тъй като се притесняваше, че ще му лишава топката. Тогава той нямаше нужното самочувствие. Казах му “Анто, толкоз си бърз, че можеш да ме разминеш. Не се опасявай да го правиш с всекиго, тъй като си доста бърз. Марсиал е топ състезател.”

Dimitar Berbatov reveals the advice he gave Anthony Martial while at Monaco https://t.co/plnpce97hO
— MailOnline Sport (@MailSport) October 27, 2017 Французинът, по това време на 18-19 години, остана на “Луи II” до лятото на 2015 година, след което потегли към Албиона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР