След известно чакане Барселона успя да регистрира Феран Торес и

...
След известно чакане Барселона успя да регистрира Феран Торес и
Коментари Харесай

Официално: Барселона картотекира Феран Торес, готов е да играе още днес

След известно очакване Барселона съумя да записва Феран Торес и той към този момент може да играе за отбора. От клуба дори потвърдиха, че той е на линия за днешния конфликт с Реал Мадрид от шампионата за Суперкупата на Испания.

XIX
— FC Barcelona (@FCBarcelona)
Испанският национал беше притеглен неотдавна от Манчестър Сити, само че нямаше по какъв начин да бъде картотекиран незабавно, тъй като таванът за общата сума за заплати в отбора беше доближат. Казусът беше позволен, откакто Филипе Коутиньо мина в Астън Вила и англичаните поеха част от заплатат му, а Самюел Юмтити се съгласи на по-ниско заплащане. Така се “отвори ” място и за Феран.

Нападателят към този момент се приготвя за борбата с Реал, която ще е довечера от 21:00 часа в Рияд (Саудитска Арабия). Това е полуфинал в спонтанния шампионат, а в другия противници са Атлетико Мадрид и Атлетик Билбао, като те ще играят в четвъртък. Финалът е в неделя, а двубой за 3/4-о място няма да има.

Заедно с Феран по-късно към отбора в Близкия Изток се причисли и Педри. В понеделник, когато тимът потегли, двамата към момента бяха с позитивните проби за ковид. Вчера обаче те към този момент дадоха негативни такива, което им разреши да пътуват за Рияд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР