След изключително оспорвана надпревара ПП „Републиканци за България“ печели местните

...
След изключително оспорвана надпревара ПП „Републиканци за България“ печели местните
Коментари Харесай

Републиканци издухаха във Ветрен дол кандидата за кмет на БСП и ПП

След извънредно оспорвана конкуренция Политическа партия „ Републиканци за България “ печели локалните избори в село Ветрен дол. Димитър Христосков е новият –стар кмет на Ветрен дол.

С 291 гласа Димитър Христосков печели кметската конкуренция против претендента на Политическа партия и Българска социалистическа партия Александър Андреев с 285, а претендентът за кмет на Политическа партия ГЕРБ Нина Георгиева не стигна до балотаж.

Републиканци за България победи статуквото.

Христосков е извънредно признателен на жителите на обитаемото място, че излязоха в неделния ден и отидоха до урните, с цел да упражнят правото си на глас и да го поддържат.

Ветрен дол има един демократично определен кмет, който ще продължи да работи за положителното на ветрендолци. Димитър Христосков ще надгради постигнатото досега през последните години като кмет на обитаемото място и ще се стреми жителите на селото да живеят почтено.

Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и регионалният координатор на партията за Пазарджик Атанас Шопов поздравяват Димитър Христосков с постигнатия резултат и благодарят на гласоподавателите за доверието.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР