След изключителния старт на новия сезон на СТАНИ БОГАТ със

...
След изключителния старт на новия сезон на СТАНИ БОГАТ със
Коментари Харесай

Нов жокер в Стани богат

След изключителния старт на новия сезон на СТАНИ БОГАТ със специфичната детска седмица при започване на септември, този понеделник, 11 септември, в 18:00 ч. по bTV почитателите на обичаната телевизионна игра за познание в света ще станат очевидци на революционна и извънредна смяна.

Чисто НОВ ЖОКЕР - " Помощ от другар в студиото “ ще влезе с цялостна мощ в играта и ще размени досегашния " Помощ от публиката “. Така от понеделник трите жокера в СТАНИ БОГАТ са: " Помощ от другар в студиото “, " 50:50 “ и " Обади се на другар “.

" Започваме с една извънредна вест – от през днешния ден в шоуто имаме чисто нов жокер! И не, няма да суфлирам аз, а непосредствен другар на играча. Всеки, който сяда на стола против мен, има право на подкрепление. Неговият човек е в публиката и ще се включи във значим миг от играта “. С тези думи водещият Михаил Билалов ще приветства участниците в студиото и феновете пред екраните и ще показа ясно и образно новия жокер " Помощ от другар в студиото “.

А новият жокер ще влезе в играта безусловно незабавно и още в първия епизод ще стане ясно, че той може да бъде и " нож с две остриета “. Първият участник, който ще се възползва от новата екстра, е Стефан Михайлов – проектант и притежател на зелен бизнес, а приятелят му Кристиян ще влезе в ролята на първия нов жокер " Помощ от другар в студиото “. Много изненади, нови познания, страсти, въодушевление, тръпка и адреналин чакат почитателите на СТАНИ БОГАТ от понеделник – тези в студиото и всички пред екраните. Не пропускайте играта – всяка делнична вечер от 18:00 ч. по bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР