След изиграването на финала за Купата на България в неделя,

...
След изиграването на финала за Купата на България в неделя,
Коментари Харесай

След финала за Купата: ЦСКА и Левски в действие днес

След изиграването на финала за Купата на България в неделя, тимовете на Левски и ЦСКА още веднъж поглеждат към уговорките си в Първа лига. Днес двата отбора ще изиграят своите мачове от 30-ия кръг, които бяха отсрочени поради конфликта им на Националния стадион през уикенда.

От 18:00 часа ЦСКА посреща Ботев Пловдив. " Червените " към този момент си осигуриха второто място в крайното класиране и присъединяване в Лигата на конференциите през идващия сезон, само че ще са решени да се върнат на победния път след разочарованието за Купата. От своя страна " канарчетата " са в борба с Левски за третото място, като все още двата отбора имат по 49 точки, само че " сините " са с преимущество в директните дуели. Тъй като отборът на Станимир Стоилов към този момент си обезпечи присъединяване в евротурнирите, то Ботев би трябвало да приключи преди петия Черно море (46 точки), с цел да стигне до бараж за Европа против седмия в крайното класиране.

От 20:15 Славия посреща Левски в търсене на първа победа след началото на плейофната фаза на шампионата. " Белите " имат 37 точки и няма по какъв начин да се качат по-нагоре от сегашната си шеста позиция до края на сезона. " Сините " записаха победи над Ботев и Черно море в последните си два дуела в Първа лига, само че Стоилов призна, че ще даде отмора на част от по-опитните си играчи, а шансове за изява ще получат някои по-млади футболисти.

Програма на мачовете от Първа лига в четвъртък:

18:00, ЦСКА - Ботев Пловдив

20:15, Славия - Левски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР