След изборите ще доизчистим партията, защото тежки поражения се нанесоха.

...
След изборите ще доизчистим партията, защото тежки поражения се нанесоха.
Коментари Харесай

Борисов пред Ризова: След изборите ще доизчистим партията

" След изборите ще доизчистим партията, тъй като тежки провали се нанесоха. Изборите ще ни бъдат един добър регулатор. "

Това разяснява в студиото на " Лице в лице " по БТВ министър председателят Бойко Борисов в диалог с водещата Цветанка Ризова.

``
реклама
" Нямам опасения, че можем да загубим София в изборите. Тя стана доста хубава. Този път оставих претендентите за кметове да си създадат щабовете сами и сами да си организират акциите. Първо човек работи за компанията, след това компанията работи за него. Аз първите години доста работих за партията. Сега тя би трябвало да се оправя сама.

Ние в този момент имаме всички кметове, бяхме доста мощни тогава. Това не е естествено. Нормално е да има промени в идните избори.

Европа единствено заплаща за мигранти, цепи се по шевовете, костатира трупове - тук ни липсва европейската защита. България и Турция имат нулев напън по границите. Европа е по този начин конструирана, че не търпи водачи. 3 години с Брекзит се занимавам. То е такава какафония. Ами с визовия режим какво ще стане, с митническия съюз какво ще стане, с общия пазар какво ще стане? Ще отлагаме - 90-100 години, в случай че би трябвало...

Никога не съм подкрепял военни дейности където и да е по света. Ние имаме нежна военна индустрия. Ако спрем нашата индустрия към Турция, те ще се насочат към по-големите страни. Тук Европа има липса на водачество в тази посока. ", разяснява международната обстановка министър председателят.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР