След изборите ще доизчистим партията, защото понесе тежки поражения. Това

...
След изборите ще доизчистим партията, защото понесе тежки поражения. Това
Коментари Харесай

Борисов: След изборите ще доизчистим ГЕРБ

След изборите ще доизчистим партията, тъй като понесе тежки провали. Това сподели през днешния ден водачът на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов.

Той посочи, че ще има още доста промени. " Изборите ще ни бъдат един добър регулатор ", добави водачът на ГЕРБ.

В отговор на въпрос, Борисов разгласи, че чака на локалните избори партията да загуби градове, в които е имала кметове с по-няколко мандата. Нормално е някъде да са омръзнали, някъде таке се бяха капсулирали, че ни нанесоха тежки провали. Където направихме промени, резултатът може да не е добър в този момент, само че ще е добре за партията вбъдеще ", добави водачът на ГЕРБ.

Борисов сподели, че няма опасения за възможна загуба на София. Попитан дали отстраняването на Цветанов се е отразило, министър председателят сподели, че резултатът е бил временен. Според него в този момент към този момент Изпълнителната комисия си е влезнала в ролята.

Експериментирах и с нещо друго - оставих претендентите сами да си създадат щабовете, листите, акцията, сами да се преборят. " Това е като една компания. Първо човек работи за компанията, след това компанията работи за него ", добави Борисов.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (239)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР