След искане на кмета Калин Каменов, образователното министерство предостави автобус,

...
След искане на кмета Калин Каменов, образователното министерство предостави автобус,
Коментари Харесай

Нов автобус за училището в село Баница

След искане на кмета Калин Каменов, просветителното министерство даде рейс, който ще се употребява преди всичко от възпитаниците на Обединено учебно заведение „ Христо Ботев “ в село Баница.

Предстои предлагането да бъде гласувано от локалния парламент в края на месеца. Това съобщи заместник-кметът Петя Долапчиева по време на среща с представители на медиите.

В рамките на конференцията, отрасловият заместник-кмет разяснява, че и през актуалната образователна година първокласниците ще получат брошура със стихове за детството, учебното заведение, националните герои като персонален подарък от кмета Каменов.

„ Освен самостоятелна брошура, Община Враца в партньорство с Регионална библиотека „ Христо Ботев “ – Враца, за да предизвика интереса към четенето, подарява на всеки първокласник читателска карта, с цел да може когато научи буквите и се научи да чете, всяко дете да може да посети библиотеката и открие чудния свят на книгите! ”– сподели още Долапчиева и добави, че локалната администрация е в развой на подготовка за идната образователна година.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР