След и срещи здравия разум следва да отчете следното: 1.

...
След и срещи здравия разум следва да отчете следното: 1.
Коментари Харесай

Лекар попита защо не ни казват броя на пациентите със симптоми на коронавирус

" След и срещи здравия разсъдък следва да регистрира следното:
" 1. Ангел Кунчев, е решил да ни мъчи, с маските и изискванията към нас за носене навън, тъй като призна, че не защищават, а са част от ограниченията, т.е. от замисъла да ни демонстрират, че те са на власт и не им пука, с изключение на за личната си наслада- това е садизъм, т. мизантропия и част от медицинския фашизъм, във Facebook.
 Политически зоопарк: Ще запушат ли маските устите на младежите? " Политически зоопарк ": Ще запушат ли маските устите на младежите?
Решението на властта да задължи хората да носят маски навън провокира голям брой отрицателни реакции в обществената мрежа Facebook. Го...
Заповедта за маските, ще бъде обжалвана в най-кратки периоди, като въпреки да я анулират, ще сме морални спечелили ние!
2. Отново се оправдаваха, като убеждаваха, горките уплашени и неподготвени публицисти, какъв брой са положителни ПСР тестванията, като самите производители заявяват към 67% надеждност. И по този начин с над 33% подозрение, вкарваме под карантина, . Това е отново демонстрация, на следващата неистина за тестванията, опцията на лабораториите и 1200 лв. на болен по клинична пътека. Само че никой не споделя броя на симптомните - споделям ви го аз под 3% хора с най-малко 2 признака на ОРЗ.
3. Министърът след среща с ръководителите на заведенията, реши да разреди местата в тях, като не се сети, че някои от тях няма смисъл да отварят по този начин.. Което приказва за разредените му познания по хигиена и медицина като цяло.
4. Върха на нелепостта - заповедта на Ангелов за държанието на карантинираните за 10 дни - всички контактни лица, на потвърден случай. Особено човеконенавистна и изключително фашизоидна е т.7 Да водят ежедневни бележки за лицата, с които са контактували, вида и продължителността на контактите си по време на интервала на следене или мястото, в което са показали, че ще обитават за посочения в предписанието период.
 Лекар от Варна разгласи гражданско непокорство и пусна петиция против решението за маски навън Лекар от Варна разгласи гражданско непокорство и пусна петиция против решението за маски навън
" Обявявам гражданско непокорство, като доктор и жител против, нелепото решение на министъра за маски навън! Няма да нося маска,...
Стимулира се доносничеството, и от тук нататък не е надалеч моментът, в който да докладваш за контактни да стане в лов на хора.
Най-ужасното е че карантините потвърдено не работят, а по този начин се лимитират на хората свободите и правото им да поддържат връзка, главните хуманни дейности поради, които имаме общество.
Приятен ден на всички и се гответе за още смехотворни нелепости от властта! "
Припомняме, че Георги Тодоров е и стартира петиция против маските навън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР