След години раздяла Муки и Павлин се засичат в Царево.

...
След години раздяла Муки и Павлин се засичат в Царево.
Коментари Харесай

Дъщерята На Стоянка Мутафова Най-Накрая Срещна Голямата Любов В Живота Си! Ето Кой Е Той!

След години разлъка Муки и Павлин се засичат в Царево. Там тя показва своята книга за майка си – „ Добър вечер, столетие мое “. „ От Втора гимназия я знам Мария. Излизали сме дружно, ухажвал съм я, след това имаше интервал, в който доста пътувах, вървях в Щатите, където щерка ми работи и живее, и това ни раздели с нея “, споделя огромната обич на Муки. „ Много я харесвах, само че не знам дали съм ученическата й обич. Нека тя да каже “, смее се Руменов.

Зад гърба си той има два брака, два развода и две деца.

Павлин и Муки обаче в никакъв случай не са губили връзка един с различен и постоянно говорели по телефона. Преди две години двамата били доста близки, само че Павлин отива при щерка си за малко и по този начин се разделят. А в този момент двамата още веднъж са дружно.

„ Аз не я назовавам Муки, по този начин може да й вика единствено майка й. Името й е Мария “, споделя още огромната обич на дъщерята на Стоянка Мутафова. „ Може би тя се впечатляваше от мен, тъй като съм земен човек, не съм по огромните приказки и обещания, които не се извършват. Вярвам, че Мария има предназначение и то е да написа – има доста положително перо. Чувал съм, че това е и мнението на майка й за нея. Колкото до гения й, считам, че от дребна постоянно си е била „ стойка “ – артистична, занимателна, красива “, хвали Павлин своята детска обич и акцентира, че в никакъв случай не си е разрешавал да я хвали изкуствено.

Любимият на Муки постоянно е харесвал в нея, освен външността й, само че и положителното й сърце. Сега Мария обмисля концепцията да си купи апартамент тъкмо против този на Румен в Лозенец.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР