След финала на „Като две капки вода“, където взе почетното

...
След финала на „Като две капки вода“, където взе почетното
Коментари Харесай

Мария Илиева тренира за турне със сина си

След финала на „ Като две капки вода “, където взе почетното сребро, Мария Илиева не понижава оборотите и към този момент тренира за лятното си турне.

Поп дивата разгласява в обществените мрежи фотография по състезателен екип със сина си Александър, а от написаното излиза наяве, че с изключение на от персонален инструктор тренировките на певицата се водят и от невръстния хлапак. „ Александър се старае да ме държи във форма и след подготовка със Симеон Миланов?

Никога не е късно да усетиш щастието от периодично повтаряне на интензивна фитнес стратегия с известния измежду майките спорт "тичане след бебе "??? пошегува се певицата.

С най-хубавото от репертоара си, която в края на предходната година Мария събра в албума „ Всичко – най-хубавото от Мария Илиева “, тя ще обиколи огромните градове през топлите месеци. За в този момент е оповестила четири дати. На 9 юли ще излезе на сцената на Античния спектакъл в Пловдив, на 14-ти в Летния спектакъл в Бургас, а на 16-ти във Варна.

Илиева ще постави финалната точка на обиколката с огромен концерт на 22 октомври в зала 1 на НДК в София, като в това време може да разгласи още дати за лятото. Билетите за шоуто й навън варират сред 20 и 50 лева, а за спектакъла в столицата певицата е оповестила и пропуски от по висок клас – до 70 лева

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР