След фаталната Мата Хари на Бойко Борисов, която остана пълна

...
След фаталната Мата Хари на Бойко Борисов, която остана пълна
Коментари Харесай

Нова Мата Хари върти на пръсти „Промяната“

След съдбовната Мата Хари на Бойко Борисов, която остана цялостна тайнственост и не бе разпозната, от Политическа партия също могат да се похвалят с сходен персонаж. Тя обаче за разлика от първата си има име и лице – споделя се Таня Павлова и е шеф на кабинета на спортния министър.

 

Въпросната Таня съумяла да завърти главата на Димитър Илиев, който оглавява ведомството, и на процедура по този начин подчинила цялото министерство на своята воля, написа сензационно уеб страницата Lupa.bg, базирайки се на чиновници там.

„ Тя не схваща нищо от нашата работа, само че когато я попитаме – какво правиш тук изобщо?, дава отговор – „ Как какво? Крася министерството ”, описаха пострадали от немарливото й професионално отношение.

 

Вместо да се концентрира в работа, Таня взела на прицел спортния министър и не след дълго съумяла да го съблазни. Аферата й обаче била разкрита от брачната половинка на Димитър Илиев – Преслава Илиева, която е някогашна носителка на купата „ Мис Плеймейт ". Последвал гръмък скандал сред двете дами. Интересното е, че той напълно не бил първият, заплетен от Таня Павлова. Преди да стигне до Министерството на младежта и спорта, амбициозната Мата Хари била назначена за консултант на Кирил Петков в Министерски съвет – когато съпредседателят на Политическа партия беше министър председател. „ Всъщност, тя беше консултант с двойна приложимост... Сама се хвалеше по какъв начин с Киро се заключват в кабинета му ", спомнят си нейни някогашни сътрудници.

 

В един прелестен миг обаче фаворитката на Петков – Лена Бориславова, схванала за тези забежки и побесняла, тъй като смятала Таня за своя доверена другарка. В отговор на този флирт Лена разкарала Таня Павлова от Министерски съвет и я пратила да се подвизава като консултант в парламентарната група на „ Промяната ”.

 

Кирил Петков обаче не подвига протекцията си от нея и на 9 юни 2023 година я праща в спортното министерство като шеф на кабинета на Димитър Илиев.

 

Освен секс свадите, които забъркала, Таня Павлова на процедура работела на ръба на закона – тя имала трудов контракт като шеф на правния отдел в Софийския университет и още един трудов контракт в Министерството на младежта и спорта. На първото работно място ходела по 2 часа дневно, само че през последните 3 месеца не се вясвала изобщо. В министерството пък работният й ден продължавал не повече от 5 часа. И от двете институции получавала цялостна работна заплата. Юристите в Спортната палата даже желали да предизвикват инспекции против нея и да я дадат на КПКОНПИ.

 

Таня Павлова пробива в Политическа партия през ямболската листа, където е сложена под номер 3. Повече от явно е обаче, че нейният блян постоянно е бил да бъде преди всичко, разясняват хора от Политическа партия.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Димитър Илиев Кирил Петков Лена Бориславова Таня Павлова ПП Мата Хари Преслава илиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР