Мрежата Mode, DeFi решение, работещо върху Optimism Stack, наскоро представи

...
Мрежата Mode, DeFi решение, работещо върху Optimism Stack, наскоро представи
Коментари Харесай

Блокчейн мрежа раздава 550 милиона безплатни криптовалути

Мрежата Mode, DeFi решение, работещо върху Optimism Stack, неотдавна показа своя управнически токен, наименуван MODE.

Едновременно с това платформата започва програмата си за крипто airdrop, като порталът за заявяване на токени към този момент е отворен за отговарящите на изискванията участници.

Токенът MODE служи с двойна цел, като работи като инструмент за ръководство и предизвиква разширението на екосистемата в мрежата. Общото предложение на токени MODE е лимитирано до 10 милиарда, като първичното им разпространяване е в размер на 1.3 милиарда токена. Това начално предложение включва токени, разпределени посредством предходни airdrop събития, както и разпределения от фондацията и хазната.

Що се отнася до разпределението, 35% от токените MODE са предопределени за систематизиране посредством крипто airdrop събития за консуматори и разработчици, като 5.5% от това систематизиране ще бъдат пуснати в границите на първото тримесечие.

Освен това 19% от токените се разпределят сред вложители и ранни сътрудници, като за тях се ползва 12-месечен интервал на заключване, последван от 24-месечен линеен график за отключване. Фондацията и хазната имат групово 27% от токените, с цел да поддържат тласъците на екосистемата посредством механизми за ръководство.

За да се попречва преждевременната продажба на токени, на изявените сътрудници ще бъдат наложени първични ограничавания на претенциите, което ще им разреши да получат достъп до 50% от своите токени неотложно, а до останалите 50% – след 90-дневен интервал, при изискване че поддържат активите си в границите на мрежата.

Мрежата Mode си сътрудничи с Optimism за създаването на Superchain, която интегрира решението за наличност на данни (DA) на Celestia, с цел да се развие Mode Flare – обособена мрежа от трети пласт, пригодена за DeFi услуги. Тази архитектура предизвиква засиленото съдействие сред децентрализираните приложения (dApps) и потребителите посредством шерване на приходите от договорите.

Понастоящем мрежата може да се похвали с обща заключена стойност (TVL) от $603 милиона, което я подрежда измежду 10-те най-големи мрежи от втори пласт дружно с водачи като zkSync Era и Linea, с марж от почти $200 милиона.

Към първото тримесечие мрежата поддържа над 30 лични и външни приложения, в това число The Graph и LayerZero, с акцент върху DeFi услугите. Освен това тя записва почти 450,000 дейни адреса и съвсем 20 милиона транзакции.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР