След две успешни издания, тази година ARTE Feastival няма да

...
След две успешни издания, тази година ARTE Feastival няма да
Коментари Харесай

Тази година ARTE Feastival няма да се проведе

След две сполучливи издания, тази година ARTE Feastival няма да се организира. " Рязкото завишаване на цени на хотелските и други туристически услуги на територията на Велинград за интервала на осъществяване на фестивала не спомага за провеждането му, в противен случай - затруднява стопански публиката на фестивала ", оповестяват уредниците.

Семейният празник с пъстра стратегия, разнообразна музикална селекция и атракции за всеки усет и възраст превръщаше за три дни Велинград от спа столицата на Балканите във фестивалната столица на страната. Сред гостите на предходните две издания бяха реализатори като Джон Нюман, ZAZ, Махмут Орхан и Горан Брегович.

 Певицата Zaz: Мечтая за албум от песни на езиците на всички страни, в които съм била Певицата Zaz: Мечтая за албум от песни на езиците на всички страни, в които съм била

Въпреки многочислените публични разисквания през последните две години и поддръжката на община Велинград и домакинте от хотел ARTE, уредниците не срещат нужната местна и комунална поддръжка за реализирането му, макар че локалният бизнес има директни стопански и имиджови изгоди да поддържа дълготрайно осъществяване на сходни събития на територията си.

На всички, които към този момент са закупили билети,. Организаторите съобщиват, че не са се отказали от ARTE Feastival и сега търсят нова дестинация за провеждането му.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР