След Дубай Драгана Спасовска покори Ню Йорк. Пловдивчанката е първата българка

...
След Дубай Драгана Спасовска покори Ню Йорк.
Пловдивчанката е първата българка
Коментари Харесай

След Жерар Пике, Драгана Спасовска покори и Таймс Скуеър в Ню Йорк /снимки/

След Дубай Драгана Спасовска покори Ню Йорк.
Пловдивчанката е първата българка - модел и инфлуенсър, която изгря на " Таймс Скуеър ". Сексбомбата краси най-големия билборд на площада. Любимката на доста футболни звезди е на корицата на известно списание. Билбордът с нея ще стои на " Таймс Скуеър " три дни. Така милиони ще видят лика на българката. Още преди години Спасовска показа, че мечтае да покори Холивуд. Приема изгряването си на " Таймс Скуеър " за първата крачка в тази посока.
" Преди години, когато споделих желанието си, всички се подиграваха по какъв начин желая да пробия в Холивуд. Аз обаче съм доста амбициозна и си сбъдвам фантазиите. Вярвам в себе си и си работя по моята цел. Много съм щастлива, че съм на билборд в един от най-големите и красиви градове в света ", хвали се Драгана.
Тя се заканва това да е единствено началото на триумфите й в Америка. Следващата й цел е роля във филм. А появяването й на билборда към този момент дава своите резултати. За дни почитателите й в инстаграм скочиха на 455 000.
Нашенката живее от години в Дубай. Тя е фаворитка на куп футболни звезди отпред с носителя на " Златната топка " Роналдиньо, Пол Погба, Роберто Карлош. Преди повече от година в плен на чара й падна и Жерар Пике. Още до момента в който беше с Шакира, някогашният бранител купонясва с Драгана по време на свое посещаване в емирството. Двамата се засекли в скъпарско заведение и си спретнали запаметяващо се празненство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР