След драматичното поражение от Аталанта с 2:3, треньорът на Милан

...
След драматичното поражение от Аталанта с 2:3, треньорът на Милан
Коментари Харесай

Пиоли: Трябва да гледаме себе си

След трагичното проваляне от Аталанта с 2:3, треньорът на Милан Стефано Пиоли показа какво мисли за дуела в Бергамо. Наставникът сподели, че Милан е можел да се оправи доста по-добре на „ Гевис “, само че има и някои позитивни моменти. По думите на Пиоли оттук насетне „ росонерите “ би трябвало да се концентрират върху себе си.

„ Когато допуснеш три гола, това значи, че тимът не е работил добре в отбранителната част, не бяхме подготвени и задоволително деликатни при офанзивите на Аталанта. На два пъти се върнахме в мача, играейки с активност, сила и качество. Трябваше да се приберем вкъщи с позитивен резултат, това е тежко проваляне ”.

„ Ако мачът беше приключил 2:2, щеше да има доста позитивни неща. Имаше доста позитивни неща в мача от наша страна. Със сигурност искахме друг резултат, би трябвало да създадем задълбочена оценка от наша страна. За страдание противниците ни бяха по-добри от нас в наказателното поле и това са обстановки, които би трябвало бързо да подобрим ”.

„ Искахме неизменност, искахме поредност от победи, с цел да се опитаме да се доближим до върха. Не успяхме са реализираме това, ясно е, че би трябвало да помислим върху себе си. Няма да трансформира мнението си по отношение на нашите цели, първите четири места са нашата цел, само че бихме желали да създадем и освен това. Точно в този момент би трябвало да създадем доста неща по-добре и по-късно ще мислим за класирането. Сега би трябвало да мислим за победи в доста мачове ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР