След дни ще се навършат 80 години от рождението на

...
След дни ще се навършат 80 години от рождението на
Коментари Харесай

Като Даяна, и Людмила Живкова с мистериозна катастрофа и още по-тайнствен инцидент по пътя към болницата

След дни ще се навършат 80 години от рождението на Людмила Живкова - принцесата на соца, дъщерята на " първия партиен и държавен началник " Тодор Живков, министър на културата на България, член на Политбюро на Централен комитет на Българска комунистическа партия. Също след броени дни ще станат и 41 години от нейната тайнствена гибел. Тя е единствено финалът на поредност от загадъчни условия към нея, които ще опишем. А още по-невероятното е какъв брой доста събитията наподобяват на историята с Лейди Даяна.

На 12 ноември 1973 година държавният Мерцедес на Управление безопасност и охрана (Пето управление н, през днешния ден НСО, който вози Людмила Живкова се движи по Околовръстния път - тогава просто и едва натоварено трасе с по една лента в посока, се блъска с Москвич, изпреварващ камион ЗиЛ. При соца никой не би си разрешил даже да си намерения да застане на пътя на такава машина, изключително виждайки я отдалеко - колите се отстраняваха от асфалта и спираха край пътя, когато водачите зърваха отдалеко някой от дребното налични тогава немски коли, наричани " лични " на 20-те най-овластени хора в страната. Сцената прекалено много припомня злополуката, която е инсценирана, с цел да в профил от борбата за властта в Кремъл шефа на Беларуската компартия, насочен към оглавяването на тогавашния Съюз на съветските социалистически републики няколко години по-късно.    

А на злополуката с лейди Даяна автодрамата на Людмила Живкова припомня по друго събитие. Дошлата да я вземе кола за спешна помощ от Правителствена болница се бави извънредно доста и в допълнение заплашва живота на тежко ранената принцеса. Докато в тази ситуация с Ди това убива потърпевшата, Людмила Живкова съумява да преживее освен забавянето на колата за спешна помощ, само че и мистериозната злополука със самия медицински автомобил. Най-зашеметяващото е, че тогава в София придвижването е несравнимо по-спокойно от днешното, а колите за спешна помощ на Правителствена - също Мерцедеси, карат останалите участници в придвижването да се отстраняват сами по пътя им.

Ако една злополука може и да е случайност, въпреки да наподобява необикновено на фона на това време, то две произшествия с принцесата на соца към този момент мъчно могат да минат за съвпадане.
Съпругът на Живкова - Иван Славков, си спомня: " Още се чудя по какъв начин оживя след злополуката през 1973 година Като я видях в болничното заведение, едвам я разпознах. Беше смляна като кайма. Ужас! Ударила се беше в предното стъкло на колата и имаше мощно мозъчно разтърсване. След това й не разрешиха да пътува въобще, а тя на третия месец рипна да оправя България ".

Според пророчицата Ванга , с която Людмила другарува, тя е получила от удара просветление и е осъзнала своята заложба. Също като петричката врачка

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР