След днешното си извънредно заседание Изпълкомът на Българския футболен съюз

...
След днешното си извънредно заседание Изпълкомът на Българския футболен съюз
Коментари Харесай

БФС към министър Василев: Обвиненията и атаките ви към нас са напълно безпочвени

След днешното си изключително съвещание Изпълкомът на Българския футболен съюз (БФС) излезе с декларация по адрес на спортния министър Радостин Василев, който по-рано разгласи в народен ефир, че, които обслужват ползите на актуалното управление по време на конгресите.

„ Българският футболен съюз, от позицията на най-голямата спортна федерация у нас, се управлява от правилата на ФИФА и УЕФА и не разрешава интервенция в работата си – а всички сходни опити, въпреки и маскирани като „ угриженост “, са неприемливи “, написаха в отговор от федерацията.

Припомняме, че на предходния конгрес за избор на нов президент се стигна до следващ скандал, в който редица дребни и огромни клубове обществено упрекнаха Борислав Михайлов и екипа му, че са манипулирали гласуването с недопускането на делегати, подмяната на такива в последния миг и отменяне на правото на глас на трима души, които и до през днешния ден не излиза наяве за какво не са могли да пуснат бюлетините си.

„ Припомняме на господин Василев, че БФС бе обект на извънредно сериозна по мащабите и публичността си инспекция от страна на всички държавни органи, които не откриха никакви нередности в активността на централата. Именно по тази причина дефинираме офанзивите и обвиняванията по отношение на институцията Български футболен съюз като изцяло безпочвени и манипулативни “, гласи още декларацията на БФС.

На 18 март се задава нов постоянен избирателен конгрес. Димитър Бербатов на този стадий е единственият формален претендент за президентския пост, като той даже разгласи началото на предизборната си акция с публична конференция и.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР