След дълго чакане премиерата на “Властелинът на пръстените: Пръстените на

...
След дълго чакане премиерата на “Властелинът на пръстените: Пръстените на
Коментари Харесай

Селцето на хобитите съществува наистина

След дълго очакване премиерата на “Властелинът на пръстените: Пръстените на силата " е реалност. Може да насочите вълнението си освен към сериала, само че и като планирате пътешестване до Испания.

Там ще може да се настаните в хобитови къщи, които ще ви пренесат в магическата галактика, основана от Дж. Р. Р. Толкин.

В Mi Tesoro ще откриете къщички, които наподобяват като взети от Хобитово. Те съставляват съвременни домове със зелени покриви, които ги интегрират към естествения пейзаж. Наполовина са заровени в зелени хълмове, написа " Блиц ".

За момента компанията, която ги ръководи, предлага три къщи за настаняване. Те пресъздават малко селце с типичния дизайн от трилогията. На разположение на гостите са услуги със актуален темперамент. Разбира се, може да се отправите и към гората, където да събирате гъби или пък да се оглеждате за елфи и пещерни тролове.

За всеки случай имате Wi-Fi, кухненски бокс, тв приемник, всекидневна, столова и тераса с градинска мебел.

Има обезпечен достъп за хора с инвалидни колички. Допускат се и домашни любимци против възнаграждение, написа 20 minutos.

Помислено е и за най-малките. На тяхно разположение има детска площадка.

Ако желаете да се настаните в Mi Tesoro, бъдете подготвени да резервирате най-малко две нощувки. Цените стартират от €286,44 за двама души. Ако пък решите да останете за по-дълго, да вземем за пример за повече от 15 дни, с цел да се отдадете на отдалечена работа от Хобитово, може да поискате преференциална цена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР