Пиърс Морган направи дългоочакваното си завръщане в ITV тази седмица

...
Пиърс Морган направи дългоочакваното си завръщане в ITV тази седмица
Коментари Харесай

Вътре в завръщането на Пиърс Морган в ITV, докато той се подиграва с Лорейн Кели и ликува за успеха

Пиърс Морган направи дълго чаканото си завръщане в ITV тази седмица за изявление за Lorraine, по време на което журналистът се подиграваше на някогашен сътрудник и приказва за скорошния триумф.

Водещият, който в този момент е на 59, беше водещ на Good Morning Britain в продължение на шест години преди заминаването си през 2021 година Преди това той е работил в други излъчвания за телевизионния оператор като Life Stories, което беше взето през същата година от Кейт Гарауей.

Той се върна в студиото в Лондон във вторник сутринта, с цел да бъде интервюиран от Лорейн Кели, 64. Пиърс беше поканен да приказва за неговото токшоу Uncensored, което беше излъчено по TalkTV, само че в този момент е фокусирано върху наличие в YouTube.

Миналата седмица епизод от неговото шоу видя Пиърс да приказва с човек, който Mirror реши да не посочва или снима, който твърди, че е ентусиазъм за героя Марта в Baby Reindeer на Netflix, който започва предишния месец. Интервюто притегли доста внимание и натрупа повече от 10 милио...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР