Меган Маркъл получи шанса да изиграе принцесата, която винаги е

...
Меган Маркъл получи шанса да изиграе принцесата, която винаги е
Коментари Харесай

Меган Маркъл „се държеше като принцеса в Нигерия с блясък, но не и смелостта на работеща кралска особа“

Меган Маркъл получи шанса да „ изиграе принцесата, която постоянно е желала да бъде “ на турнето на нея и принц Хари в Нигерия, съгласно един кралски специалист.

Херцогът и херцогинята на Съсекс преди малко завършиха тридневното си пътешестване до африканската страна, на което се заеха, с цел да разпространяват Игрите Invictus. По време на визитата двойката взе участие в благотворителни акции за набиране на средства и се срещна с основни фигури.

Меган изглеждаше необикновено по време на пътуването, излизайки в розова рокля без тил в първия ден и носейки смела алена рокля, до момента в който тя беше съ-домакин на диалог за дамите в водачеството. Кралският създател Том Куин сподели, че Меган е съумяла да се трансформира в кралска персона, без да се постанова да съблюдава разпоредбите.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на The Mirror Съединени американски щати.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Скандалът с Archewell на принц Хари и Меган Маркъл – призрачен сън за набиране на средства, с цел да се ревизира, загубен в публикац...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР