След дълги години чакане жителите и гостите на Бяла, област

...
След дълги години чакане жителите и гостите на Бяла, област
Коментари Харесай

Община Бяла отново ще има своя автогара

След дълги години очакване жителите и гостите на Бяла, област Варна, скоро ще имат улеснен достъп до транспортни услуги, научи " Фокус ". Въпреки, че е курортен град, години наред Бяла беше без функционираща автогара. Това водеше до компликации както за локалното население, по този начин и за туристите. След повече от две години в търсене на решение, Община Бяла закупи благосъстоятелност над постройката на автогарата и прилежащия към нея парцел.

" Изключително съм благополучен и горделив, че след повече от две години договаряния и търсене на благоприятни условия, Община Бяла закупи постройката и парцела на автогарата. Благодарности към Общински съвет Бяла, който от самото начало ни поддържаше на 100% и ни даде опцията да закупим парцела.

Само по този метод ще вървим напред и ще се развиваме. Автогарата е стратегически и доста значим обект за нашата Община и по тази причина за мен беше значимо да открием вид да имаме функционираща такава. Вече приготвяме документи, с цел да аплайваме за ремонт.

Освен за ремонта започваме договаряния с транспортните компании за увеличение на периодичност на превоза до Варна и Бургас “, споделя кмета на Бяла инж. Пеньо Ненов.

Десислава ВАСИЛЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР