След броени дни започва годината на Дървения дракон. Тя е

...
След броени дни започва годината на Дървения дракон. Тя е
Коментари Харесай

Ето как да привличате пари и просперитет през годината на Дървения дракон

След броени дни стартира годината на Дървения змей. Тя е специфична и удобна година в китайския лунен календар. Това е година на огромен капацитет, креативност и промяна. Дървеният змей е мощно и благожелателно творение, което носи шанс, благосъстояние и триумф на тези, които се съгласуват с неговата сила.

 

Разбиране на дървения змей

 

Дървеният змей е един от петте вида дракони в китайската астрология, всеки от които е обвързван с друг детайл: дърво, огън, земя, метал и вода.

 

Дървеният змей е най-гъвкавият и адаптивен от всички дракони, както и най-креативният и предвидлив. Той има мощно възприятие за правдивост и морал и постоянно е подготвен да помогне на другите.

 

Дървеният змей също е упорит и убеден, само че не нахален или нападателен. Дървеният змей цени свободата и независимостта и не обича да бъде лимитиран от правила или обичаи.

 

Как дървеният змей въздейства върху благосъстоянието и просперитета

 

Годината на Дървения змей е удобна година за благосъстояние и разцвет, защото този знак носи благоприятни условия за напредък, нововъведения и смяна.

 

Дървеният змей ни предизвиква да преследваме нашите фантазии и пристрастености и да използваме нашите гении и умения, с цел да сътворяваме стойност и да оказваме позитивно влияние. Дървеният змей също ни въодушевява да бъдем великодушни и състрадателни и да споделяме нашето благосъстояние и разцвет с другите.

 

Дървеният змей награждава тези, които са почтени, лоялни и смели и които работят интензивно и мъдро, с цел да реализиран задачите си.

 

Привличане на благосъстояние в годината на дървения змей

 

Ако желаете да привлечете повече благосъстояние в живота си през годината на Дървения змей 2024, ето няколко на практика стъпки, които можете да предприемете:

Поставете си ясни и реалистични финансови цели и ги запишете. Преглеждайте ги постоянно и следете напредъка си.Създайте бюджет и се придържайте към него. Харчете по-малко, в сравнение с печелите, и спестявайте повече, в сравнение с харчите. Избягвайте ненужни задължения и разноски.Инвестирайте парите си рационално. Потърсете професионален съвет, в случай че е належащо, и диверсифицирайте портфолиото си. Избягвайте рискови или спекулативни инициативи.Увеличете приходите си. Потърсете нови благоприятни условия за кариерно развиване или разширение на бизнеса. Научете нови умения или подобрете съществуващите. Преговаряйте за по-добро възнаграждение или придобивки.Бъдете признателни за това, което имате и изразявайте своята признателност постоянно. Оценявайте цената на парите, само че не ги боготворете и не се привързвайте към тях.Възприемете положително мислене и отношение към парите. Вярвайте, че заслужавате благосъстояние и обилие и че можете да ги привлечете с вашите мисли и действияИзползвайте фън шуй, с цел да увеличите благосъстоянието си през 2024 гСменете портфейла си преди да стартира новата година и поставете парично дърво в дома или офиса си. Носете зелени или златни цветове или аксесоари. 

Привличане на разцвет в годината на дървения змей

 

Просперитетът е повече от просто финансово благосъстояние. Става дума и за богат и логичен живот, който ви носи наслада и задоволство.

 

Ако желаете да привлечете повече разцвет в живота си през годината на Дървения змей 2024, ето няколко стъпки, които можете да предприемете:

Определете какво значи разцвет за вас, с изключение на парите. Какви са вашите полезности, цели и пристрастености? Какви са вашите фантазии и желания? Какво ви прави щастливи и изпълнени?Култивирайте здрави взаимоотношения със себе си и другите. Обичайте себе си абсолютно и уважавайте потребностите и границите си. Общувайте намерено и почтено с вашето семейство, другари, сътрудници, сътрудници и така нататък Подкрепете ги и оставете те да ви поддържат.Преследвайте персонален напредък и развиване. Научете нови неща, изследвайте нови места, пробвайте нови прекарвания. Предизвикайте себе си да израснете отвън зоната си на комфорт. Търсете противоположна връзка и усъвършенстване.Изразете своята креативност и уникалност. Намерете своя глас и го споделете със света. Използвайте вашите способности и гении, с цел да измененията нещата. Празнувайте своите достижения и триумфи.Подхранвайте своето физическо, умствено, прочувствено и духовно благоденствие. Хранете се добре, спортувайте постоянно, спете задоволително, релаксирайте постоянно. Управлявайте дейно равнищата на стрес и страстите си. Медитирайте, молете се или практикувайте внимателност.Бъдете великодушни и състрадателни към себе си и другите. Станете доброволец, дарете, ментор и така нататък Разпръсквайте добрина и позитивност, където и да отидете.Балансирайте вашето благосъстояние и разцвет с сдържаност и мъдрост. Не позволявайте на парите или материалните неща да ви управляват или дефинират. Не жертвайте здравето или щастието си за благосъстояние или триумф. Не се сравнявайте с другите и не завиждайте на това, което имат.

Инфо: бТВ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР