След броени дни, на 27 май, Шайло Джоли-Пит ще отпразнува

...
След броени дни, на 27 май, Шайло Джоли-Пит ще отпразнува
Коментари Харесай

Предупреждението на Анджелина Джоли към Брад Пит

След броени дни, на 27 май, Шайло Джоли-Пит ще отпразнува своя 14-и рожден ден. Наскоро стана ясно, че празникът ще е двоен - и в дома, където живее с майка си, и в къщата на татко си Брад Пит.

Тази обстановката очевидно е тормозила Джоли. Тя е наясно, че няма по какъв начин да забрани на някогашния си брачен партньор да бъде с щерка си, само че не желае тези срещи да се случват в избрана компания.

След съмненията, че Пит още веднъж си е много непосредствен с Дженифър Анистън, а около нея и Шайло се е сприятелила с нея, в този момент нова дама е бодил в очите на Джоли. Става дума за приятелката на артиста Алия Шоукат , с която той прекарва огромна част от дните си в самоизолация.
 Снимка 480098

Дъщерята на Брад към този момент няколко пъти се е виждала с Алия и е останала очарована от нея. Дори пред майка си е изразила неспокойствие за идната им среща, което по никакъв начин не се е харесало на Джоли, написа The Sun.

Това е предиздвикало Анджелина още веднъж да напомни на Брад, че не желае да среща децата им с неговите приятелки . А повода не е в това, че Джоли ревнува някогашния си, а в нежеланието хлапетата да се въздействат от непознато женско мнение и да виждат татко им в компанията на разнообразни дами.

Пит и Шоукат са другари от дълги години, още когато артистът бе женен за Дженифър Анистън. Тогава двете съумяха да изградят другарски взаимоотношения, които поддържат и до през днешния ден. Но явно на Джоли не й е по никакъв начин до женски приятелки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР