След близо 60 години съвместна работа Стиви Уондър е напуснал

...
След близо 60 години съвместна работа Стиви Уондър е напуснал
Коментари Харесай

Стиви Уондър с две нови песни и собствен лейбъл

След близо 60 години взаимна работа Стиви Уондър е напуснал звукозаписната компания Motown. Това е голяма смяна за 70-годишния реализатор, който прави дебютния си запис при Бери Горди в Motown, когато е едвам 11-годишен.

Носителят на 25 награди „ Грами “ провежда виртуална конференция, с цел да заяви както за напускането на Motown, по този начин и за излизането на двете му новите песни и основаването на личен лейбъл – So What The Fuss Music.

Новите части - " Where Is Our Love Song " и " Can`t Put It in The Hands Of Fat " ще бъдат популяризирани от Republic Records, част от Universal Music Group.

Седемдесетгодишният Стиви Уондър изяснява, че се е включил към звукозаписната компания Republic Records след обстойни диалози с основния й изпълнителен шеф Монти Липман и един от водещите ѝ реализатори - певицата Индия Ари.

И двете нови песни, издадени от Стиви Уондър, са плод на взаимна работа. Парчето " Where Is Our Love Song " е записано в съдействие с Гари Кларк младши.

Второто парче - " Can`t Put It in The Hands of Fate " пък е записано с рапърите Рапсоди, Кордей, Чика и Бъста Раймс.

Всички средства от продажбата на " Where Is Our Love Song " ще бъдат предоставени на организацията с нестопанска цел Feeding America, която има мрежа от повече от 200 хранителни банки и да храни милиони американци.

Въпреки смяната Уондър споделя, че постоянно ще носи в сърцето си компанията Motown и не изключва опцията за бъдещи съдействия с някогашния си лейбъл, написа Sky News.

В конференцията артистът описа на почитателите си и по какъв начин е след бъбречната трансплантация през декември предходната година.

" Чувствам се ужасно. Гласът ми се усеща също. Сякаш съм на към 40 и желая да благодаря на всички за молитвите и любовта. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР