След биковете в „Лозенец“, коне превзеха столичния жк „Люлин“. Безпризорните

...
След биковете в „Лозенец“, коне превзеха столичния жк „Люлин“. Безпризорните
Коментари Харесай

Голямото село: Коне галопират по улиците на столичния жк "Люлин" СНИМКИ

След биковете в „ Лозенец “, коне превзеха столичния жк „ Люлин “. Безпризорните животни се разхождат свободно по улиците в 9-та част на комплекса, написа „ “.

Четириногите изобщо не се опасяват от коли и не реагират на клаксон. Те се движат по ул. „ Търново “, сред 9-и и 10-и микрорайон.





Макар да се придвижват свободно из кварталните улици, конете си имат стопани, като това е видно от мотива и на двете животни.





Улицата е една от натоварените в „ Люлин “, което на собствен ред може да провокира произшествия.



Междувременно стана ясно, че биковете, които скитат безпризорно в столичния квартал „ Лозенец “, към този момент са три. До тях пък необезпокоявано се разхожда и тяхната майка, сподели Нова ТВ.



Животните в действителност се оказаха неуловими за институциите. В същото време обикалят безусловно на метри от жилищните блокове на локалните.

„ Онзи ден пристигнаха двама представители на общината, разходиха се по нашата улица. Попитаха кой е притежателят, очевидно не са го намерили и си отпътуваха “, изясни госпожа Станчева, която живее на 30 метра от терена, който безусловно животните са завладяли.

Оказва се, че тя към този момент е подала два сигнала до институциите, само че резултат няма. Така обстановката на улица „ Нелсън Мандела “ в „ Лозенец “ загрубява.

„ Надявам се да ги приберат, който дава отговор за тях. Единият от биковете ме гонеше. Вече подадох два сигнала, уповавам се най-накрая някой да пристигна “, разяснява дамата.

Кметът на региона Константин Павлов написа в профила си във фейсбук, че дава отговор единствено за законно пребиваващите на територията селскостопански животни. Оказва се, че в случай че някой види биковете, би трябвало да подаде сигнал в БАБХ, в 4-то или 6-то РПУ.

Седмицата стартира с репортаж в утринния блок на Нова телевизия за два свободно пасящи бика, които са видяни на ул....
Публикувахте от в
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР